Παναθηναϊκός: Προπόνηση χωρίς Λάσμε

21:12 9/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό, αφού ο σέντερ του «τριφυλλιού» δεν πήρε μέρος στην προπόνηση

Με ένα αλλά πολύ σημαντικό πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για

το αυριανό μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην σημερινή προπόνηση της ομάδας του είδε τον Στεφάν Λάσμε να μένει εκτός λόγω μιας αδιαθεσίας, η οποία προς το παρόν αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να χάσει ο δυναμικός σέντερ το αυριανό ματς. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί αύριο το πρωί, όταν και ο Λάσμε εξεταστεί και πάλι από το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού». Πάντως, είναι ξεκάθαρο πως σε περίπτωση που ο σέντερ από την Γκαμπόν δεν καταφέρει να βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του, τότε ο Αλβέρτης θα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα να διαχειριστεί.

Την ίδια ώρα ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του για μία ακόμα μέρα ανέλυσαν αρκετά τα SOS θέματα του Ολυμπιακού και στην συνέχεια αναλώθηκαν στην δική τους τακτική, με τον Έλληνα τεχνικό να αυξάνει εντάσεις και να «φτιάχνει» τους παίκτες του για την μεγάλη «μάχη». Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί με το,… καθιερωμένο χαλάρωμα των «πράσινων» πριν από τους αγώνες της Euroleague, με τον Αλβέρτη και τους υπόλοιπους της ομάδας να περιμένουν με αγωνία τα νέα για την κατάσταση του Στεφάν Λάσμε.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα