Παναθηναϊκός: Παρουσίασε τον «Φράγκι» ο Δ. Γιαννακόπουλος

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας τον προπονητή, πλέον, Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα του Παναθηναϊκού και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο εμβληματικός αρχηγός των «πρασίνων», γύρισε σελίδα στην

καριέρα του και φόρεσε και πάλι την φόρμα με το «τριφύλλι» στο στήθος. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων για να παρουσιάσει στους παίκτες της ομάδας τον νέο τους προπονητή, στην μετά… Πεδουλάκη εποχή. Τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αφού ανέλυσε στους «πράσινους» τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα με ομιλία τους προς τους παίκτες τους εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στα πρόσωπά τους, ξεκαθαρίζοντας πως θα είναι συνεχώς δίπλα τους.

Μάλιστα, αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες που θα αφορούν τους συνεργάτες τους Φραγκίσκου Αλβέρτη που θα τον πλαισιώσουν στο πάγκο της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Η σημερινή προπόνηση ήταν περισσότερο… αναγνωριστικού χαρακτήρα και από αύριο ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Εφές, την Παρασκευή στην Τουρκία. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δεν είχε στην διάθεσή του, τους Τζειμς Γκιστ (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο) και Ραμέλ Κάρι (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική), οι οποίοι δεν θα είναι ούτως ή άλλως σε θέση αν ενισχύσουν την ομάδα τους στο ματς με τους Τούρκους.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα