Παναθηναϊκός: Παίκτες «διψασμένοι» για διπλό

09:14 9/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ολυμπιακό, την στιγμή που στους «πράσινους» επικρατεί τεράστια θέληση για νίκη στο ματς του ΣΕΦ

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως σε ματς σαν το αυριανό, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

η.. τακτική και τα συστήματα πάνε περίπατο. Οι αγώνες αυτοί είναι «πλασμένοι» για μεγάλους παίκτες και πολλές φορές την θέση της λογικής την παίρνει η... καρδιά.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από χθες έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των παικτών του για τον μεγάλο αυριανό αγώνα στο ΣΕΦ με το καλύτερο στοιχείο είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας όλα τα «όπλα» του στα.. χέρια του.

Όμως, την ίδια ώρα ο Έλληνας προπονητής βλέπει τους παίκτες του να είναι «διψασμένοι» για την νίκη. Βλέπει τους παίκτες του να παραμένουν παγερά αδιάφοροι σε όσα ακούγονται περί αδιαφορίας και ασήμαντου αγώνα και να προσηλώνονται όλο και περισσότερο στον μεγάλο τους στόχο. Στην νίκη μέσα στο Φάληρο.

Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά άπαντες στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ θέλουν να μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο το σερί με τα νικηφόρα παιχνίδια επί του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν. Το ήδη 3-0 θέλει ηρεμία, μυαλό και συγκέντρωση για να γίνει 4-0, με το «Φράγκι»να συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του και αυτήν την φορά σε υψηλούς ρυθμούς.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα