Παναθηναϊκός: Όλοι στην ώρα τους

14:21 4/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ο Παναθηναϊκός από χθες το βράδυ βρίσκεται και με τον... νόμο στους «8» της Euroleague, αλλά πριν μάθει την επόμενη αντίπαλό του έχει να «κλείσει» κάποιες... εκκρεμότητες.

Το κλίμα, όπως είναι φυσικό, στις τάξεις της ομάδας του Παναθηναϊκού

είναι ιδανικό. Από χθες το βράδυ, μετά την σπουδαία νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα, οι «πράσινοι» βρίσκονται στην επόμενη φάση της Euroleague και αυτό είναι κάτι που από μόνο του έχει φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του «τριφυλλιού».

Η πρόκληση που έχουν μπροστά τους ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του είναι τεράστια, αλλά όπως έλεγε και χθες ο Έλληνας τεχνικός, ακόμα κανείς από την ομάδα δεν μπορεί να σκέφτεται ούτε την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ούτε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Και αυτό γιατί, πολύ απλά, μέχρι την εκκίνηση των play offs μας χωρίζουν 11 ημέρες και μέσα στο δεκαήμερο (και κάτι) αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του πολύ σημαντικούς αγώνες. Αγώνες που βαθμολογικά μπορεί να μην παίξουν την παραμικρή σημασία, αλλά είναι δεδομένο πως μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των παικτών και της ομάδας, για την συνέχεια.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή, με τους πρωταθλητές να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Παναθηναϊκός πάει Θεσσαλονίκη και ο «Φράγκι» θέλει να δει τους «πράσινους» να διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία τους και να κάνουν το καθήκον τους απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Και όταν με το καλό, το βράδυ της Κυριακής η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέψει στην Αθήνα στην... βάση της, τότε στο μυαλό όλων θα είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «πράσινοι» για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 της Euroleague αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Πέμπτη, σε ένα ματς που πολλοί το έχουν ήδη «βαφτίσει» αδιάφορο. Μόνο αδιάφορο δεν είναι. Μπορεί αμφότεροι οι αντίπαλοι να έχουν τσεκάρει τα εισιτήρια τους για την επόμενη φάση, αλλά καμία από τι δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει το ματς. Ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους.

Αλλά είπαμε. Στον Παναθηναϊκό πάνε βήμα-βήμα. Παιχνίδι-παιχνίδι και όλοι θα αντιμετωπιστούν με την... σειρά, με το ταμείο να γίνεται στο τέλος.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα