Παναθηναϊκός: Επέστρεψε και πιάνει δουλειά για την πρόκριση!

Ο Παναθηναϊκός έμαθε από τα λάθη στη Βαρκελώνη και ξεκινάει την προετοιμασία για το ματς με τον Κολοσσό κι εν συνεχεία εκείνο με τη Μάλαγα.

Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάνει πράξη στο παρκέ τις οδηγίες του Φραγκίσκου Αλβέρτη με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο καθώς στη συνέχεια δεν λειτούργησε τίποτα απ' όσα είχαν σχεδιαστεί. Οι "πράσινοι"

όμως δεν μπορούν να σταθούν για πολύ στο αποτέλεσμα αφού η κρίσιμη μάχη θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τη Μάλαγα κι εκεί η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμη, ώστε να "σφραγίσει" την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αυτό το οποίο θέλει το τεχνικό επιτελείο είναι να διορθωθούν τα λάθη που έγινε με στόχο να μην επαναληφθούν.

Από κει και πέρα η αποστολή του «τριφυλλιού» επέστρεψε στη βάση της από τη Βαρκελώνη και οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αφού αύριο τους περιμένει δουλειά στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα προετοιμαστεί για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Κολοσσό, ώστε να κάνει μια δυνατή προπόνηση δοκιμάζοντας παράλληλα κάποια πράγματα. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως τόσο ο Αλβέρτης όσο και οι συνεργάτες του έχουν δει πολλές φορές στο βίντεο τι πήγε στραβά στη Βαρκελώνη καθώς δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και πλέον περιμένει αρκετή δουλειά τους «πράσινους» για να είναι έτοιμοι στη συνέχεια των υποχρερώσεων τους.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα