Παναθηναϊκός: Δίπλα στην ομάδα ο πρόεδρος

Μία ακόμα φορά, πριν από μια σημαντική «μάχη» του «τριφυλλιού», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας του για να την «φτιάξει» ακόμα περισσότερο Η αυριανή «μάχη» για τον Παναθηναϊκό είναι... τεράστια.

Οι «πράσινοι» μετά την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική τους ηγεσία έχουν αρχίσει να βρίσκουν και πάλι ρυθμό και προσπαθούν να βρουν την νέα αγωνιστική τους ταυτότητα. Και αύριο το βράδυ το ματς με την Φενέρ θα είναι ένα από τα σημαντικότερα τεστ

για την ομάδα του «τριφυλλιού». Ένα τεστ που αν ο βαθμός τελικά είναι... καλός, τότε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του θα έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα για την συνέχεια της διοργάνωσης.

Και φυσικά δίπλα από την ομάδα, σε μια τέτοια στιγμή, δεν θα μπορούσε να λείψει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε το απόγευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και παρακολούθησε σχεδόν όλη την προπόνηση των πρωταθλητών. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα μέλη της ομάδας και να τα εμψυχώσει, ενώ και με την παρουσία του και μόνο να «φτιάξει» ακόμα περισσότερο ψυχολογικά τους παίκτες των πρωταθλητών, πριν από τον μεγάλο αγώνα με την Φενέρ.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα