Παναγούλης: Δεν θέλω να εκτελεστεί κανείς

Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί ειδικών δικαστηρίων και λιντσαρισμάτων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης έσπευσε σήμερα να διευκρινίσει το περιεχόμενο των λεγομένων του.

«Εγώ δεν είπα να εκτελεστεί κανείς. Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής. Του αίματος και του εμφυλίου πολέμου. Αμέσως, έπεσαν όλοι να μου επιτεθούν», είπε καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του επιτίθενται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πρώτη φορά βλέπω δημοσιογράφοι να προτρέπουν το ΣΥΡΙΖΑ να με διαγράψει», ανέφερε ο κ. Παναγούλης.

«Και ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε πει ότι θα μας πάρουν με τις πέτρες; Εγώ δεν θέλω να εκτελεστεί κανείς. Όλη η οικογένεια αγωνίστηκε για τη Δημοκρατία. Απεχθανόμαστε τη βία γιατί την έχουμε ζήσει στο κορμί μας», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σημείωσε για τις δηλώσεις Παπαδημούλη: «Εγώ κατανοώ οποιαδήποτε κριτική και δεν έχω τίποτα με τον κύριο Παπαδημούλη. Πιστεύουμε ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Χαμογελάει και πείθει. Αγωνίστηκα εγώ για να μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Δεν είμαι υπέρ του αίματος, δεν είμαι υπέρ του εμφυλίου» και τόνισε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν ζήτησε το λιντσάρισμα κανενός.

Keywords
Τυχαία Θέματα