Παναγιώταρος: Που είσαι Παπαδόπουλε – Φιλεργατική όαση η δικτατορία

Μετά τις δηλώσεις του περί εμφυλίου στην Ελλάδα και μετά τις προσβολές κατά του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ηλίας Παναγιώταρος επανέρχεται προκαλώντας και πάλι με τα λεγόμενά του.

Ο κ. Παναγιώταρος μιλώντας στο περιοδικό Crash εμφανίζεται νοσταλγός των δικτατορικών καθεστώτων του Ιωάννη Μεταξά και των συνταγματαρχών.

Ο

βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποκαλεί τα δύο δικτατορικά καθεστώτα που γνώρισε η Ελλάδα «φιλεργατικές οάσεις και σημειώνει ότι επί χούντας τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα απ' ότι σήμερα.

«Καθιέρωσε το 8ωρο, την πενθήμερη εργασία, άδειες, ίδρυσε το ΙΚΑ και τα λοιπά. Οτιδήποτε φιλεργατικό έχει γίνει επί Μεταξά. Ύστερα από αυτόν δεν έκανε κανείς απολύτως τίποτε. Ενδεχομένως το καθεστώς της 21ης Απριλίου να έλαβε κάποια επιπλέον φιλεργατικά μέτρα, κανένας άλλος.»

Ο κ. Παναγιώταρος νοσταλγεί τη δικτατορία των Συνταγματαρχών αποθεώνοντας τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

«Υπάρχει μια έκφραση που τη χρησιμοποιούν ακόμη και τώρα, αν και τείνει να εξαφανισθεί -«που είσαι Παπαδόπουλε». Το γνωρίζετε πολύ καλά ότι τη χρησιμοποιεί ο ελληνικός λαός και πολλοί που δεν ζούσανε τότε. Προφανώς κάτι σημαίνει αυτό. Η εποχή της δικτατορίας σηματοδοτεί αυτά που δεν έζησα. Αλλά από αυτά που ακούω και από αυτά που μελετάμε μάλλον τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι είναι τώρα.

Ο κ. Παναγιώταρος εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά των υπολοίπων κομμάτων χαρακτηρίζοντας το ΚΚΕ «προδοτικό κόμμα», ενώ για το ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «έχουν μαζευτεί εκεί όλοι οι κηφήνες του ΠΑΣΟΚ».

«Οι άνθρωποι ζουν σε άλλο πλανήτη. Στην κυριολεξία σε άλλον πλανήτη. Οι κομμουνιστές είναι μεγάλη πληγή για την πατρίδα μας. Προδοτικό ήταν πάντοτε το ΚΚΕ από την ίδρυσή του. Όλοι οι κηφήνες της ελληνικής κοινωνίας, του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα μετακινήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι γνωστοί εργατοπατέρες. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού που θέλει να λουφάρει να ζήσει εις βάρος των υπολοίπων».

Προβλέπει επίσης ότι η ΕΕ θα διαλυθεί και εκτιμά ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι η μεθεπόμενη κυβέρνηση της χώρας, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι η επόμενη θα αποτύχει.

«Η Χρυσή Αυγή αγγίζει το DNA του Έλληνα, είναι πολύ μεγάλο. Είναι δοξασμένο, είναι υπερήφανο, είναι δημιουργικό, είναι παραγωγικό. Έχουμε αποδείξει εμπράκτως πως ότι λέμε το κάνουμε».

Ο κ. Παναγιώταρος προβλέπει επίσης ενοποίηση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα πάνε μαζί. Θα γίνει ένα κόμμα σαν τη ΔΗΜΑΡ μάλλον ή κάτι τέτοιο. Ενας ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι που θα είναι ένα σύμπλεγμα. Σίγουρα θα βγει και κάποιο νέο δεξιό κόμμα το οποίο έχω την εντύπωση ότι θα αναδειχθεί, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και κανένας άλλος».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προανήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή όταν γίνει κυβέρνηση θα κλείσει τα ΜΜΕ που σήμερα την λοιδορούν.

«Έχουμε ξεφτιλίσει το πολιτικό σύστημα στην κυριολεξία, τα ΜΜΕ τα οποία μας λασπολογούν, μας θάβουν, μας λοιδορούν. Πήραμε 7% χωρίς τη βοήθ

Keywords
Τυχαία Θέματα