ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Στοιχηματικές ευκαιρίες στο Νησί

Kαλημέρα σε όλους. Σάββατο 22 Μαρτίου σήμερα και οι στοιχηματικές προτάσεις μας προέρχονται από το μαγευτικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο Ανατολικό Λονδίνο, η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έρχεται με σπασμένα τα φρένα από την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεαλιστικά η Γιουνάιτεντ έχει περισσότερα κίνητρα στο πρωτάθλημα, ωστόσο επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε την πορεία της ομάδας του Μόγιες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, πορευόμαστε με

το g/g.

Παραμένουμε στο Λονδίνο, αλλά πηγαίνουμε δυτικότερα, εκεί που η πρωτοπόρος Τσέλσι αντιμετωπίζει την Άρσεναλ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει την ψυχολογία με το μέρος της μετά την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παραδοσιακά δυσκολεύεται στην έδρα της. Η Άρσεναλ αναμένεται να δυσκολέψει τους μπλε, γι' αυτό δεν μπλέκουμε με σημεία, αλλά με το 2-3 γκολ.

Και οι ομάδες του Λίβερπουλ (Λίβερπουλ και Έβερτον) έχουν τον πρώτο λόγο για νίκη σήμερα και θεωρούμε ότι μπορούν να μπουν στο δελτίο μας, αφού αμφότερες κυνηγούν ρεαλιστικούς στόχους τις αγωνιστικές που απομένουν.

Η πρότασή μας
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (g/g)
Τσέλσι - Άρσεναλ (2-3 γκολ)
Έβερτον - Σουόνσι (1)
Κάρντιφ - Λίβερπουλ (2)

Keywords
Τυχαία Θέματα