ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Παιχνίδι με τα γκολ στο Ελλάδα - Ν. Κορέα

10:48 5/3/2014 - Πηγή: NewsBomb

Το newsbomb.gr εγκαινιάζει την καινούργια του στοιχηματική στήλη, μέσα από την οποία θα επιχειρήσουμε να έχουμε την καλύτερη σχέση με το κέρδος.

Ημέρα φιλικών η παρθενική μας (5/3). Παιχνίδια που δεν είναι άξια εμπιστοσύνης σε μεγάλο βαθμό, αφού ουδείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του εκάστοτε προπονητή. Ωστόσο:

Δυάδα

120. Eλλάδα - Ν. Κορέα (under) 1.50

Το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας της Εθνικής μας

για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, χωρίς Κονέ και Παπασταθόπουλο στη σύνθεσή του, θα προσπαθήσει να τεστάρει την αμυντική του λειτουγία κόντρα σε μια γρήγορη ομάδα με αντόχες, όπως είναι η Ν. Κορέα. Το 95 % των παιχνιδιών της Ελλάδας, είναι under και οτιδήποτε άλλο από αυτό θα ήταν μεγάλη έκπληξη, ακόμα και σήμερα. Under 2.5 λοιπόν, στο χαμηλό αλλά ταυτόχρονα οριακό 1.50.

137. Βέλγιο - Ακτή Ελεφαντοστού (g/g) 1.70

Τι να πρωτοπεί κανείς για το έμψυχο δυναμικό του Βελγίου; Μιραλάς, Κομπανί, Μέρτενς, Λουκάκου, Κουρτουά, Βερμάαλεν κλπ κλπ συνθέτουν ένα σύνολο φωτιά. Από την άλλη, η Ακτή Ελεφαντοστού, σταθερή αξία από τις χώρες της Αφρικής (και αντίπαλός της Εθνικής μας στο Μουντιάλ), διαθέτει την ποιότητα να πετύχει έστω ένα γκολ στο Βέλγιο, αρκεί να παρουσιαστεί σοβαρή. Το να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες, δίνεται σε απόδοση 1.70 την οποία και αγοράζουμε.

Μονό αποδεκτό

133. Ρουμανία - Αργεντινή (1x) 2.50

Με την πρώτη ματιά, ο καθένας θα χαρακτηρίσει δώρο το 1.40 του διπλού. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει αφενός τον φιλικό χαρακτήρα που έχει το παιχνίδι και αφετέρου το 96% του τζίρου που έχει πονταριστεί στ διπλό. Συμφωνούμε όλοι πως οι Ρουμάνοι δεν είναι φορμαρισμένοι, αλλά ένα στραβοπάτημα του Μέσι και της παρέας του σε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να είναι και η έκπληξη της βραδιάς.

H πρότασή μας
Eλλάδα - Ν. Κορέα (under) 1.50
Βέλγιο - Ακτή Ελεφαντοστού (g/g) 1.70

Mε ρίσκο
Ρουμανία - Αργεντινή (1x) 2.50

Keywords
Τυχαία Θέματα