ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Η λογική της Μπάγερν και η ανάγκη της Μίλαν

Άκόμη ένα ταμείο προστέθηκε στην συλλογή μας, αφού ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε εύκολα το 1x και η Βαλένθια με την Αθλέτικ Mπιλμπάο πέτυχαν από ένα γκολ και μας πλήρωσαν!

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, με τους γηπεδούχους να έχουν αδιαμφισβήτητα το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Από τη μια η Μπάγερν Μονάχου που έχει κερδίσει με 2-0 μέσα στην Αγγλία την Άρσεναλ και από την άλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει κερδίσει 1-0 μέσα στην Ιταλία την Μίλαν.

Ξεκινάμε

από το παιχνίδι της Γερμανίας. Με την Άρσεναλ να ψάχνει ένα θαύμα και την Μπάγερν να σκορπάει τον τρόμο στο πέρασμά της το παιχνίδι δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη. Η πρώτη μας επιλογή (και πιο ασφαλής) πηγαίνει αδιαμφισβήτητα στο over και στη συνέχεια στο g/g. Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ αν θέλουν να εξαντλήσουν και αυτές τις μηδαμινές ελπίδες που έχουν πρέπει να επιτεθούν μαζικά και αυτό θα πράξουν. Όποιος θέλει να ρισκάρει περαιτέρω μπορεί να επιλέξει και το 4-6 γκολ.

Φεύγουμε από την Γερμανία και ταξιδεύουμε στην Ισπανία, εκεί που κ αρμάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε υποδέχεται τον Μπαλοτέλι και την παρέα του. Σε αντίθεση με το ματς της Μπάγερν, στο συγκεκριμένο ζευγάρι προβλέπουμε πιο συγκροτημένες λειτουργίες. Η Μίλαν, όσο δεν δέχεται γκολ θα είναι μέσα στο παιχνίδι αρκεί βέβαια να το βάλει εκείνη. Το παιχνίδι για τους Μιλανέζους χάνεται από την στιγμή που θα δεχτούν γκολ, γιατί μετά πηγαίνουν να βάλουν τρία. Άρα; Μια καλή επιλογή για στοιχημα θα μπορούσε να είναι η ισοπαλία από ημίχρονο, αρκεί βέβαια οι δύο ομάδες να κατέβουν με τον προσανατολισμό που αναλύσαμε παραπάνω.

Η πρότασή μας
Μπάγερν Μ. - Άρσεναλ (over 2.5) / (g/g)
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μίλαν (x ημίχρονο)

Moνά αποδεκτά
Anytime scorers (Άριεν Ρόμπεν), (Ντιέγκο Κόστα)

Keywords
Τυχαία Θέματα