ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Αν θέλει τίτλο, κερδίζει!

11:44 8/3/2014 - Πηγή: NewsBomb

Για μόλις μισό πόντο χάθηκε το τρίτο συνεχόμενο ταμείο, αφού η Μακάμπι έχασε με δύο πόντους από την Λοκομοτίβ και το χάντικαπ μας έδινε 1.5 πόντους...

Σάββατο σήμερα και η αγωνιστική δράση σε όλη την Ευρώπη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

Η πρώτη μας επιλογή βρίσκεται στο FA CUP και πιο συγκεκριμένα στο νοκ άουτ παιχνίδι της Άρσεναλ με την Έβερτον. Σε περίπτωση ισοπαλίας μόνο, υπάρχει επαναληπτικός στην έδρα των

φιλοξενούμενων. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν την πρόκριση για οικονομικούς λόγους, λογική η επιλογή να σκοράρουν αμφότερες, κάτιπου θα μας πληρώσει στο 1.65.

Μένουμε στην Αγγλία, αλλάζουμε όμως διοργάνωση. Για λογαριασμό της Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι υποδέχεται στο Στάμπφορντ Μπριτζ την Τότεναμ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην πρώτη θέση και όσο λιγοστεύουν οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, τόσο κάθε στραβοπάτημα θα είναι θανάσιμο. Αν ο Μουρίνιο θέλει τον φετινό τίτλο, πρέπει να καθαρίσει το φετινό παιχνίδι. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη.

Τρίτη και τελευταία μας επιλογή είναι τα 2-3 τέρματα στον αγώνα του Παναθηναϊκούς με τον Άρη. Οι πράσινοι μετά την μεγάλη τους νίκη στο Καραϊσκάκη, είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη, ωστόσο δεν βλέπουμε το παιχνίδι να ξεφεύγει στα τέσσερα τέρματα και πάνω. 1.80 πληρώνει το συγκεκριμένο στοίχημα και το επιλέγουμε.

Η πρότασή μας
Άρσεναλ - Έβερτον (g/g) 1.65
Tσέλσι - Τότεναμ (1) 1.50
Παναθηναϊκός - Άρης (2-3 γκολ) 1.80

Keywords
Τυχαία Θέματα