Πάγκαλος: Σας σκίσαμε…

Δεν έχασε την ευκαιρία για δούλεμα στο twitter ο Θ.Πάγκαλος

Είναι γνωστό πως ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει βρει τη χαρά του με το twitter, το οποίο χρησιμοποιεί αρκετά συχνά προκειμένου να εξαπολύει τα βέλη του εκατέρωθεν. Δε θα μπορούσε λοιπόν να αφήσει ασχολίαστη την πρόταση του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας

να είναι υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου του Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

"Το 1974 στο Ρόσιου της Λισαβόνας συνάντησα για πρώτη φορά έναν νεαρό αριστεριστή που τον έλεγαν Μπαρόζο και ήταν γνωστός ως προβοκάτορας. Ηγείτο του MRPT (Movimento Revolucionario do Povo Trabalhador), που ζητούσε αθρόες εκτελέσεις των οπαδών του πρώην δικτάτορα Σαλαζάρ. Το 1994 ξανασυνάντησα τον Μπαρόζο υπουργό Εξωτερικών της Δεξιάς. Χρειάστηκε 20 χρόνια για να κάνει τη διαδρομή άκρα Αριστερά-Δεξιός υπουργός", σημείωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προκαλώντας αθρόα σχόλια. Όμως δεν έμεινε εκεί, συνέχισε. "Σαχλαμάρες, επίδοση είναι αυτή; Εδώ ο δικός μας Αλέξης κάνει την ίδια διαδρομή σε 20 μήνες. Σας σκίσαμε Πορτογάλοι οπορτουνιστές".

Αυτό που πάντως αναρωτιούνται πολλοί, είναι τι θα γίνονταν αν υπήρχε twitter τη δεκαετία του 90', με τον Θ.Πάγκαλο στις δόξες του και ένα σωρό γεγονότα που θα μπορούσε να σχολιάσει δίχως τις γνωστές "δημοσιογραφικές ευγένειες".

Keywords
Τυχαία Θέματα