Ουζουνίδης: «Ομάδα με ταλέντα»

Ο τεχνικός της Skoda Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι το σχέδιο του για την ομάδα είναι να υπάρχουν αρκετά ταλέντα.

Στη «Real News» παραχώρησε συνέντευξη ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την πορεία της Skoda Ξάνθης και τα μελλοντικά του σχέδια.

Τόσα ματς αήττητοι, δεν είναι και λίγο. Το περιμένατε;

Για να είμαι ειλικρινής όχι, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκω με ρεκόρ. Ήμασταν 13 παιχνίδια χωρίς ήττα στη Λάρισα.

Το θέμα είναι να δουλεύουμε σωστά, να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και η ομάδα να προχωράει. Και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο στόχος από την αρχή ποιος ήταν;

Να αλλάξουμε φιλοσοφία. Επιθυμία και του κύριου Πανόπουλου ήταν η Ξάνθη να αρχίσει να αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο, χωρίς να υπολείπεται σε ουσία. Δημιουργήσαμε και επιμένουμε σε μία νέα ομάδα, με ταλέντα που έχουν όρεξη για δουλειά και διάκριση και προσπαθούμε παράλληλα να είμαστε ανταγωνιστικοί στην κατηγορία. Εν μέρει είμαι ευχαριστημένος.

Γιατί εν μέρει;

Διότι πιστεύω ότι, βάσει της απόδοσης και του ποδοσφαίρου μας, μπορούσαμε όσο και αν ακούγεται εγωιστικό, να έχουμε κατακτήσει και άλλους βαθμούς. Αλλά συνεχίζουμε προσηλωμένοι σε αυτό που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και αισιοδοξώ σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα