Όταν η ΚΡΗΤΗ μιλά…όλη η Ελλάδα σιωπά!

«Γράμμα ενός αγανακτισμένου Κρητικού Μυλοποταμίτη… οσονούπω ξενιτεμένου»
Αφιερωμένο σε όλα τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ που δεν δίστασαν να πουλήσουν την Πατρίδα μας.


Αυτό που βιώνει ο Έλληνας είναι κάτι το οποίο δύσκολα «χωνεύεται». Από την απόλυτη οικονομική εξαθλίωση βέβαια ένα τεράστιο ποσοστό αυτών μπήκε αναξιοκρατικά και από τα παράθυρα στο δημόσιο, δήλωνε ότι ήθελε για τα κτήματά του και τα ζώα του και έπαιρνε αθρόες επιδοτήσεις,

δεν πλήρωνε φόρους και ας έβγαζε τόσα π.χ. ελεύθεροι επαγγελματίες, διασπάθισε άφθονο δημόσιο χρήμα από διάφορα αξιώματα (συνεταιρισμοί, κομματικά, διάφορες κρατικές θέσεις εξοπλιστικά συστήματα)…άρα έφαγε όσο έφτανε η χέρα του, αν ήταν πιο μακριά θα έτρωγε πιο πολλά…επομένως υπάρχει εξήγηση για το πώς φθάσαμε ως εδώ.

Αυτό που βιώνει τώρα ο Έλληνας ο οποίος δεν έγλειψε για να δουλέψει πουθενά (πόσο μάλλον στο δημόσιο),πληρώνει ένα κάρο φόρους, δεν πήρε ευρώ παραπάνω από επιδοτήσεις, δε «χωνεύεται» απλά. Η Ελλάδα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα του ανεπτυγμένου κόσμου, πιο διεφθαρμένη και από άθλιες χώρες.

Τα προαναφερθέντα λοιπόν είναι η αιτία που οι υγιείς δυνάμεις της χώρας, νέοι με αυταπάρνηση με όρεξη και ικανότητα για εργασία, που διέπονται από ηθικές αξίες φεύγουν από την χώρα σωρηδόν. Οι λόγοι που οι υγιείς δυνάμεις της χώρας φεύγουν ή ψάχνουν να φύγουν ή θα ήθελαν αλλά δεν τους επιτρέπεται λόγω άλλων καταστάσεων είναι κοντολογίς ότι οι κανόνες ανταγωνισμού διέπονται καθαρά από τον νόμο της ζούγκλας όπου επικρατεί ο ισχυρός και μόνο.

Το σύστημα που έφτιαξε η γενιά της μεταπολίτευσης είναι εν ολίγοις: να προοδεύουν και να φτάνουν στην κορυφή οι ημέτεροι. Αν είσαι κάτι διαφορετικό π.χ. νέος φτωχής οικογένειας με ικανότητες, καθαρό χαρακτήρα, ηθική, μυαλό και δουλεύεις πολύ, πιο πιθανό είναι να μείνεις στην μέση προς τον δρόμο για την κορυφή.

Η ατιμωρησία στη χώρα αυτή είναι ίσως παγκόσμιο φαινόμενο. Έχεις λεφτά? Έκανες κάποιο παράπτωμα και πας φυλακή? Απλά μπαίνεις και βγαίνεις. Έχεις λεφτά και ισχύ? Δεν σε πιάνει ο νόμος. Είσαι βουλευτής-υπουργός, κλέβεις εκατομμύρια δεν μπαίνεις μέσα. Είσαι μικρό-οφειλέτης, απλά φυλακίζεσαι χωρίς οίκτο.

Γιατί δεν κάνουν έναν νόμο για πόθεν έσχες όλων των κρατικών λειτουργών από το 1974 και μετά? Άρα μαζί τα φάγανε. Πνίγονται οι παρακάτω καταγγελίες: Ελληνο-ελβετός βουλευτής αποκαλύπτει ότι το ελβετικό κράτος προτρέπει το ελληνικό κράτος να ανοιχθούν οι «περίεργοι λογαριασμοί» σε ελβετικές τράπεζες εκ των οποίων και πολλών πολιτικών. Κανείς δεν ενεργοποιείται, δεν κουνιέται φύλλο. Να κουνηθεί δεν γίνεται θα αποκαλυφθεί ο βόθρος που με τόσο επιμέλεια κρύβεται. Για να βγουν οι αγανακτισμένοι στους δρόμους έπρεπε να τους πικάρουν οι Ισπανοί, «Σωπάστε μην ξυπνήσουν οι Έλληνες». Και ποιοί βγήκαν έξω? Οι μισοί ήταν δημόσιοι υπάλληλοι που μπήκαν από το παράθυρο δεν έχουν μάθει ούτε να πηγαίνουν στην ώρα τους στην δουλειά, δεν έχουν μάθει να παράγουν και να εξυπηρετούν, είναι πρώτοι στο να ζητάνε και οι 6 ώρες ερ
Keywords
Τυχαία Θέματα