ΟΣΔΕΛ: «Βιβλίο: Ανοιχτό Λόγω Διακοπών»

Ο ΟΣΔΕΛ αποτελεί οργανισμό συλλογικής διαχείρισης με αντικείμενο τη συλλογική διαχείριση και προστασία πνευματικών συγγενικών δικαιωμάτων δημιουργών και εκδοτών έργων του λόγο.

Είναι μη κερδοσκοπικός φορέας οποίος έχει συσταθεί νόμιμα και λειτουργεί με άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού.

Μέλη του Οργανισμού μας είναι Έλληνες συγγραφείς και μεταφραστές λογοτεχνικών και επιστημονικών έργων, καθώς και οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων. Επίσης ο Οργανισμός μας εκπροσωπεί και την πλειονότητα αλλοδαπών συγγραφέων και εκδοτών μέσω συμβάσεων

με αντίστοιχους οργανισμούς άλλων χωρών Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στο site www.osdel.gr.

Για δεύτερη χρονιά ο ΟΣΔΕΛ πραγματοποιεί διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Βιβλίο: Ανοιχτό Λόγω Διακοπών», η οποία θα προβάλλεται σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και στο διαδίκτυο έως και 31 Ιουλίου.

Με δεδομένη την ιδιαίτερη απήχηση που είχε η περσινή καμπάνια και τη δύσκολη εποχή που διανύει ο χώρος του βιβλίου στην παρούσα οικονομική συγκυρία, η ευαισθητοποίηση του κοινού για το σημαντικό αυτό πολιτιστικό αγαθό αναδεικνύεται ακόμα πιο αναγκαία.

Το βιβλίο είναι ένας αληθινός φίλος καθώς καταφέρνει να μας στηρίξει, να μας ψυχαγωγήσει, να μας ταξιδέψει. Είναι ένας σύντροφος για κάθε στιγμή και ιδιαίτερα στις διακοπές τον οποίο κάθε αναγνώστης επιλέγει συνειδητά. Για αυτό και το μήνυμα “Σκέφτεσαι καλοκαίρι. Σκέψου βιβλία”, που είναι επίσης κεντρικό στην καλοκαιρινή καμπάνια του ΟΣΔΕΛ.

Με ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και στρέφονται ή ασχολούνται με μεράκι και πίστη σε αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα