Όργιο παραπληροφόρησης και προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό που συμβαίνει με την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης πάνω στο ενδεχόμενο να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ…

Τα σενάρια που διακινεί το status quo των βολεμένων ότι δήθεν η χώρα θα γυρίσει στη δραχμή, ότι θα σταματήσει η εισαγωγή τροφίμων και πετρελαίου, ότι θα αδειάσουν από ρευστότητα οι τράπεζες και διάφορα άλλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας έχουν αρχίσει να γίνονται videos στο διαδίκτυο και να ανεβαίνουν στο youtube και στα social media.

Κάποια από αυτά τα videos είναι χιουμοριστικά και σατιρίζουν όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας και κάποια άλλα γίνονται αμιγώς για λόγους προπαγάνδας και εκφοβισμού της κοινής γνώμης.

Ένα από αυτά τα video που έχει ανέβει τις τελευταίες ώρες στο youtube προκαλεί έντονους προβληματισμούς για τα μηνύματα που θέλει να περάσει…

Έχει «σκηνοθετηθεί» και έχει μεταγλωττιστεί πάνω στην ταινία The Terminal με τον Τομ Χάνκς και παρουσιάζει έναν Έλληνα που εγκλωβίζεται στο terminal Ευρωπαϊκού αεροδρομίου την ώρα που στην πατρίδα του λαμβάνει χώρα η μεγάλη καταστροφή της 26ης Γενάρη.

Ανήμπορος να κινηθεί ελεύθερα, να ταξιδέψει στην Ευρώπη, να ζητήσει άσυλο ή ακόμη και να γυρίσει στην Ελλάδα το video μας τον παρουσιάζει τυχερότερο από τους υπόλοιπους συμπατριώτες του που βιώνουν, υποτίθεται, την καταστροφή μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Η τρομολαγνεία και η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο, σκηνοθετημένη από ένα σύστημα που ψυχορραγεί… Ίσως αυτός να είναι ο επιθανάτιος ρόγχος μιας «ελιτ εξουσίας» που βλέπει τα προνόμιά της να χάνονται… Περαστικά και με τις υγείες σας.

Δείτε ένα από αυτά τα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα