Ολυμπιακός: Πρώτο βήμα, θετικό

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθοριστικό πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, παίρνοντας ευρείας έκτασης νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μοίρασαν απαντήσεις σε όσους αμφέβαλαν για τις ικανότητές τους, θριαμβεύοντας στον πρώτο από τους τέσσερις «τελικούς» του Top 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη

έδωσε άλλον… αέρα στην ομάδα, που ξεπέρασε τις απουσίες των Γιώργου Πρίντεζη και Στράτου Περπέρογλου, ελέω τραυματισμού, και έφθασε σε άνετη επικράτηση απέναντι στους αδύναμους Βάσκους. Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, στο «Μάρτιν Καρπένα», την προσεχή Πέμπτη (27/03, 21.45). Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στο σερί του, προκειμένου να διατηρήσει στο ακέραιο τις ελπίδες πρόκρισής του στα πλέι οφ.

Στο ενδιάμεσο, βέβαια, υπάρχει η εντός έδρας υποχρέωση με τον Πανελευσινιακό για την 22η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. Θα διεξαχθεί αύριο (23/03, 19.15) στο ΣΕΦ, με τους Πειραιώτες να στοχεύουν όχι απλώς σε άνετη νίκη, αλλά και σε θετική εμφάνιση, προκειμένου να διατηρήσουν τον καλό ρυθμό τους εν όψει της κρίσιμης συνέχειας στην Ευρωλίγκα.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα