Ολυμπιακός: Όαση… ο Βέργος

Η παρουσία του νεαρού Νίκου Βέργου στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί το μοναδικό κέρδος του Ολυμπιακού από την «μάχη» της Αρκαδίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρουσιάστηκαν αντάξιοι των προσδοκιών κόντρα στο «συγκρότημα» του Στάικου Βεργέτη και γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να... στραπατσάρουν ακόμα περισσότερο την φετινή τους πορεία, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες ήταν αήττητη εντός των τειχών.

Αντίθετα, ο μοναδικός λόγος για να... χαμογελά ο Μίτσελ είναι ο

νεαρός επιθετικός, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε το τέρμα της ισοφάρισης για τους Πειραιώτες και έδειξε τη μεγαλύτερη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην 31η στροφή του πρωταθλήματος.

Ο 18χρονος Νίκος Βέργος απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού, κάτι που φάνηκε και από την ευκαιρία που πήρε, αρχικά κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό της Αγγλίας, αλλά και από τις δύο συνεχόμενες εμφανίσεις του, ως αλλαγή στα ματς της Super League.

Πλέον, άπαντες στον Ολυμπιακό στρέφονται στον αγώνα της Κυριακής (30/3) με τον Άρη, όπου οι Πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να αλλάξουν άρδην την εικόνα τους, στο πρώτο εντός έδρας ματς μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο των Πειραιωτών.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα