Ολυμπιακός: Και νέος τελικός

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετο απόγευμα απέναντι στον Πανελευσινιακό, στο ΣΕΦ, κι επικεντρώνεται τώρα στο ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Χωρίς να συναντήσουν την παραμικρή δυσκολία και με το Γιώργο Μπαρτζώκα να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του οι Πειραιώτες έβγαλαν την... υποχρέωση για την Basket League

ΟΠΑΠ και μπορούν πλέον να στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Ισπανούς. Πρόκειται για ακόμα έναν «τελικό», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Μάρτιν Καρπένα» την Πέμπτη (27/03, 21.45). Οι Ανδαλουσιάνοι, εν αντιθέσει με την ελληνική ομάδα, έχασαν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους και μάλιστα εντός έδρας, με 60-58 από την όγδοη της κατάταξης Μπανταλόνα.

Ο 48άχρονος τεχνικός περιμένει σήμερα (24/03) τους παίκτες του στο φαληρικό στάδιο, για να ξεκινήσουν χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση την προετοιμασία τους. Αγώνα δρόμου κάνουν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Γιώργος Πρίντεζης και Στράτος Περπέρογλου για να προλάβουν να επανέλθουν, ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να μην έπαιξε χθες (23/03) απέναντι στον Πανελευσινιακό, υπολογίζεται όμως κανονικά από τον προπονητή του για το κομβικής σημασίας ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα. Οι Πειραιώτες «καίγονται» για το «διπλό», αφού μόνο έτσι θα διατηρήσουν στο ακέραιο τις ελπίδες τους για πρόκριση στα πλέι οφ. Η αναχώρησή τους για την Ισπανία είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (26/03).

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα