Ολυμπιακός: Φουλάρει για Παναθηναϊκό

08:58 8/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα (08/04) η προετοιμασία του Ολυμπιακούγια τον εντός έδρας αγώνα του με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες ξεπέρασαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα το εμπόδιο του ΚΑΟΔ, για την 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ, και πλέον στρέφουν αποκλειστικά το βλέμμα τους στον «αιώνιο» αντίπαλο, τον οποία θα υποδεχθούν

την Πέμπτη (10/04, 21.45) στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Μονόδρομος είναι η νίκη για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, όχι μόνο για να κατακτήσουν την 3η θέση του Ε' Ομίλου, αλλά και για να ανέβει η ψυχολογία τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει τρεις διαδοχικές ήττες από τον Παναθηναϊκό φέτος, άπασες στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του όμως θέλει να αποδείξει πως παραμένει αυτός το «αφεντικό».

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεκουράστηκε χθες (07/04), απέναντι στους Δραμινούς, και από σήμερα (08/04) θα επανέλθει κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα. Στη διάθεση του 48άχρονου τεχνικού θα τεθεί εκ νέου και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Γιώργου Πρίντεζη και Στράτου Περπέρογλου. Ο πρώτος κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολος, αντίθετα ο δεύτερος προπονήθηκε την Κυριακή (06/04) και συγκεντρώνει πλέον αυξημένες πιθανότητες να προλάβει το ματς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, δεν πρόκειται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή εάν από το ιατρικό επιτελείο δεν είναι 100% σίγουροι για την κατάστασή του.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα