Ολυμπιακός: Φορτσάρει για ΠΑΟΚ

Ο μηχανισμός του Ολυμπιακού ενεργοποιείται έτσι ώστε η ομάδα να ανεβάσει στροφές και να παρουσιαστεί πανέτοιμη κόντρα στον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Ολυμπιακού δεν έχουν… πείσει ιδιαίτερα, με τους «ερυθρόλευκους» από τη

στιγμή που έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, να παρουσιάζονται μέτριοι και χωρίς κίνητρο. Το ματς που ακολουθεί, όμως, την Τετάρτη είναι από αυτά που χαρακτηρίζονται κομβικά για τη χρονιά, αφού η πρόκριση σε βάρος του ΠΑΟΚ θεωρείται αυτοσκοπός για τους Πειραιώτες. Για αυτό το λόγο, άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν κινητοποιηθεί έτσι ώστε να αφυπνίσουν τους ποδοσφαιριστές και να παρουσιαστεί όπως πρέπει η ομάδα του Μίτσελ.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να… γκαζώσει στις ερχόμενες προπονήσεις τους παίκτες του, για να τους «ξυπνήσει» και να τους κάνει να βγάλουν ξανά ποδοσφαιρικό εγωισμό στο γήπεδο, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί και επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, έτσι ώστε να κάνει στους ποδοσφαιριστές σαφές το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, θα είναι διαθέσιμοι ξανά οι Σαβιόλα και Φουστέρ που έχουν αποθεραπευτεί, ενώ δεδομένα θα επιστρέψουν οι Μανωλάς, Μασάντο και Τόρες που είχαν μείνει εκτός από τον Μίτσελ για να πάρουν «ανάσες». Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την κατάσταση των Τσόρι και Μανιάτη που δέχθηκαν κάποια χτυπήματα στο ματς με τον Άρη, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα