Ολυμπιακός: Δοκιμάζει ο Περπέρογλου

16:33 1/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στο Στράτο Περπέρογλου έχει πέσει εξ ολοκλήρου το βάρος στον Ολυμπιακό, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Εφές Αναντόλου.

Το «διπλό», με το οποίο θα σφραγίσουν την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, θέλουν στο «Αμπντί Ιπεκτσί» απέναντι στην Εφές Αναντόλου του Βαγγέλη Αγγέλου οι Πειραιώτες. Η αναμέτρηση, που είναι στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top 16, θα διεξαχθεί την Παρασκευή (04/04, 21.00) και σίγουρα απόντας θα είναι

ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος δεν προλαβαίνει να επανέλθει από τον τραυματισμό του. Αντίθετα, αγώνα δρόμου κάνει ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο 29χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς, με τη συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, αν και η κατάστασή του έχει παρουσιάσει τις τελευταίες ημέρες σαφή βελτίωση. Ο Στράτος Περπέρογλου θα δοκιμάσει να προπονηθεί στο ΣΕΦ κι αν τα καταφέρει θα συμπεριληφθεί από το Γιώργο Μπαρτζώκα στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη (03/04) για τη γείτονα χώρα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει από σήμερα (01/04) στο φαληρικό στάδιο, δεδομένου πως χθες (31/03) ο 48άχρονος τεχνικός παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα