Ολυμπιακός: Αφίχθη με προβλήματα στην Κωνσταντινούπολη

17:47 3/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Δεν έλειψαν τα προβλήματα για την αποστολή του Ολυμπιακού κατά την άφιξή της στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί (03/04, 11.30).

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και χωρίς καθυστέρηση έφθασαν στη γείτονα χώρα, ωστόσο κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων συνάντησαν μεγάλη ταλαιπωρία μια και υπήρχε πολύς κόσμος που περίμενε στην «ουρά». Ύστερα από αρκετή αναμονή και ορθοστασία πέρασαν από το ειδικά γκισέ και αμέσως κατευθύνθηκαν για το ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστούν.

Η προπόνησή τους στο «Αμπντί Ιπεκτσί», όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός (04/04, 21.00) αγώνας τους με την Εφές Αναντόλου για τη 13η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας, έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ (03/04, 20.00).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του απέναντι στο τουρκικό συγκρότημα τους τραυματίες Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου, με την 12άδα που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη να απαρτίζεται από τους Βασίλη Σπανούλη, Ματ Λοτζέσκι, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Μπράιαν Ντάνστον, Γκιόργκι Σερμαντίνι, Κώστα Σλούκα, Μάρντι Κόλινς, Σέντρικ Σίμονς, Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιάννη Παπαπέτρου και Βασίλη Καββαδά.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα