Οι σταρ που δεν είναι κομπλεξικές με τις καμπύλες τους! (φωτό)

Το Χόλιγουντ, όπως και να το κάνουμε, είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και όταν πρωταγωνιστείς στα φλας πρέπει να έχεις τα τέλεια μαλλιά, το τέλειο ντύσιμο και φυσικά το τέλειο λεπτό σώμα.

Υπάρχουν όμως και εκείνες οι ταλαντούχες κυρίες που δεν θεωρούν απαραίτητο να είναι τόσο αδύνατες και ισχνές για να ακολουθούν τα πρότυπα της Μέκκας του Κινηματογράφου ή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Όπως για παράδειγμα η Christina Aguilera η οποία στην αρχή της καριέρας της ήταν πράγματι πολύ αδύνατη και με τέλειες αναλογίες, όμως μετά τη γέννηση

του γιου της αποφάσισε πως λίγο πιο πληθωρική ήταν το ίδιο όμορφη και έτσι δεν έχασε ποτέ τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά αντίθετα έχει πάρει και λίγα ακόμα. Μία γυναίκα με έντονες καμπύλες είναι και η Beyonce Knowles η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να τις επιδεικνύει και μάλιστα έχει γράψει και τραγούδι γι' αυτό.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι γιατί τότε, είχα πάρει λίγο βάρος και η πίεση που δέχεσαι για να είσαι λεπτή, είναι πράγματι απίστευτη. Ήμουν μόλις 18 και δεν έπρεπε σε αυτή την ηλικία να σκέφτομαι τα κιλά μου αλλά το πώς θα 'χτίσω' τον χαρακτήρα μου και πώς θα περνάω καλά. Αυτό ακριβώς το μήνυμα ήθελε να περάσει και ο τραγούδι μου» είπε παλιότερα η Beyonce. Η Demi Lovato έχει κατ' επανάληψη μιλήσει για την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές που είχε υποστεί παλιότερα ενώ έχει μιλήσει ανοιχτά και για όλους όσοι ασχολούνται με το σώμα της. Η Kim Kardashian είναι πολλά πράγματα αλλά σίγουρα δεν έχει εμμονή με το βάρος της. «Αγαπώ το σώμα μου όπως είναι. Δεν είμαι τέλεια. Έχω κυτταρίτιδα. Ε, και λοιπόν;» είχε πει παλιότερα. Μία από τις γυναίκες που δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά είναι και η Jessica Simpson η οποία με την εγκυμοσύνη της πήρε πάρα πολλά κιλά, όμως η ίδια δεν δείχνει αποφασισμένη να απαλλαγεί άμεσα απ' αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα