Οι δηλώσεις Ολάντ στις εφημερίδες

Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι οι δηλώσεις Ολαντ για νέο Μνημόνιο και στροφή στην ανάπτυξη μετά της 7 Μαΐου, η ολοκλήρωση της διαδικασίας του PSI, οι επισημάνσεις του ΟΟΣΑ για το φορολογικό σύστημα της χώρας μας.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στο έλεος των ληστών οι πολίτες!".

Η εφημερίδα

γράφει ότι "ανήμποροι οι πολίτες να αντιδράσουν, βλέπουν τα σπίτια τους και τα καταστήματά τους να λεηλατούνται καθημερινά από συμμορίες αλλοδαπών και Ελλήνων, οι ίδιοι και οι οικογένειές τους να υφίστανται απίστευτους εξευτελισμούς, ενώ πολλοί ηλικιωμένοι έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στα χέρια αδίστακτων κακοποιών, που προκειμένου να αρπάξουν μία βέρα ή δέκα ευρώ δεν διστάζουν να τους κακοποιήσουν βάναυσα πριν τους σκοτώσουν!".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "«Απατεώνας ο Γιωργάκης οδήγησε συνειδητά τη χώρα στο ΔΝΤ για να εξυπηρετήσει τους διεθνείς κερδοσκόπους».

Η εφημερίδα τονίζει ότι "καταιγιστικά πυρά εναντίον του πρώην πρωθυπουργού και της οικογένειάς του, αλλά και εναντίον του Αντ. Σαμαρά εξαπέλυσε χθες ο Πάνος Καμμένος, ανεβάζοντας στα ύψη τους τόνους της αντιπαράθεσης κατηγορώντας τα δύο κόμματα για «εσχάτη προδοσία»".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τρέμουν τον Καραμανλή".

Η εφημερίδα γράφει ότι "σοκ έχει προκαλέσει στο ΠΑΣΟΚ η παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή λίγες ημέρες προτού οι πολίτες πάνε στην κάλπη. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζει καλά ότι η κίνηση του πρώην πρωθυπουργού τον χτυπά στο χαμηλό υπογάστριο και του στερεί μια κρίσιμη ομάδα του «μεσαίου χώρου», που ο πρόεδρος θα μπορούσε να την προσεταιριστεί".

ΕΘΝΟΣ: "Γκρεμίζει το «τείχος της Μέρκελ» ο Ολαντ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "γραμμή πλεύσης για την ανατροπή της οικονομικής πολιτικής, που επέβαλε το Βερολίνο στην Ευρώπη, χαράσσει ο Φρ. Ολάντ. Δεσμεύεται ότι την επομένη της εκλογής του στο προεδρικό αξίωμα της Γαλλίας θα απαιτήσει νέο Μνημόνιο, που θα θέσει τη Γηραιά Ηπειρο σε τροχιά ανάπτυξης»".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Τσερνομπίλ - Αψινθος, αποκάλυψη του Ιωάννη και Αντίχριστος".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "26 χρόνια από τη μαύρη ημέρα... από τώρα και ύστερα θα νιώσουμε στο «πετσί» μας τις αρνητικές συνέπειες του φοβερού πυρηνικού ατυχήματος (ή μήπως... σαμποτάζ;) στην Ουκρανία".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ομολογεί συνδιαλλαγή με τον διοικητή της ΕΥΠ!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "χωρίς να δίνει καμία ουσιαστική απάντηση, αλλά, αντίθετα, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα, που χρήζουν επιτέλους πειστικών εξηγήσεων, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Ελληνες Βασίλης Χήτος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου και το ντοκουμέντο-βόμβα για χρηματοδότηση του ιδίου από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών".

ΕΣΤΙΑ: "Ο κίνδυνος ακυβερνησίας. Αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "στην Γαλλία, όπου οι προεδρικές εκλογές διενεργούντα
Keywords
Τυχαία Θέματα