Οι Gogol Bordello σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

03:46 4/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για την πρόωθηση του νέου δίσκου τους "Pura Vida Conspiracy"

Μία από τις πιο ξεσηκωτικές μπάντες, οι Gypsy Punk Rockers Gogol Bordello, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό επιστρέφουν για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο

πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους για την πρόωθηση του νέου δίσκου τους, "Pura Vida Conspiracy", οι Gogol Bordello έρχονται σε ελληνικό έδαφος για να ξυπνήσουν τις τσιγγάνικες ψυχές των Ελλήνων θαυμαστών τους. «Αγνή ζωή» ή 'Pura Vida' στην ισπανική αργκό είναι το θέμα που κυριαρχεί σε όλο το δίσκο.

Δώδεκα καταιγιστικά κομμάτια σε παραγωγή Andrew Scheps, που ηχογραφήθηκαν στα Sonic Ranch Studios στο El Paso του Texas. Το πρώτο κομμάτι του δίσκου 'We Rise Again', με το ρεφρέν 'Borders are scars on face of the planet' εμπνευσμένο από τον Ρώσο ποιητή Yevtushenko αποτελεί την τέλεια εισαγωγή, βάζοντας τον ακροατή στο γενικότερο πνεύμα του άλμπουμ ενώ παράλληλα κάνει ξεκάθαρη την τοποθέτηση των Gogol Bordello πως είναι πολίτες του κόσμου. Τα νέα κομμάτια είναι εμποτισμένα με ιδέες βασισμένες στην ανατολική φιλοσοφία και αναζητούν τον τρόπο να ενώσουν αποσπασμένα κομμάτια και πρόσωπα, δημιουργώντας μία παγκόσμια συνείδηση.

Πηγή: elculture.gr

Keywords
Αναζητήσεις
www bourdello athina gr.com
Τυχαία Θέματα