Οι 8 πιο sexy γυναίκες πολιτικοί του Κόσμου

Γιατί κάτω από τα ταγιέρ, συχνά κρύβονται κορμιά θανατηφόρα.

Sitrida Geagea.

Η μελαχροινή καλλονή είναι μια λιβανέζα πολιτικός, διάσημη για την ομορφιά της και αγαπημένη των media της πατρίδας της.

Προέρχεται από μια πλούσια και εξέχουσα οικογένεια του Λιβάνου.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της γνώρισε και παντρεύτηκε τον Samir Farid Geagea, ηγέτη του δεξιού πολιτικού κόμματος Lebanese Forces. Όταν ο σύζυγός της, κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου στη χώρα τους, φυλακίστηκε για 11 χρόνια η Sitrida ηγήθηκε του κόμματός του.

Belinda Stronach

Η Stronach είναι κόρη ενός πλούσιου εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων, επιτυχημένη επιχειρηματίας η ίδια, και μέλος του Καναδικού Κοινοβουλίου. Το 2001 της αποδόθηκε ο τίτλος της «πιο ισχυρής γυναίκας – επιχειρηματία του Καναδά».

Η είσοδός της στην πολιτική ήταν πολυτάραχη, μιας και έκανε «μεταγραφή» μεταξύ κομμάτων, αλλά και διάφορα άλλα λάθη και γκάφες. Είναι δυο φορές παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών, γεγονός που δεν την έχει εμποδίσει να βγαίνει κατα καιρούς με γνωστούς παίκτες του Χόκευ. Άλλωστε και η ίδια έχει, ευθαρσώς, δηλώσει : «Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είμαι από τις γυναίκες που κάθονται τα βράδια σπίτι τους για να πλέξουν».

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα