«Οε, οε, πρωτάθλημα μες στο Παλέ» (videos+photos)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε λίγο πριν τις 19:00 για το ΣΕΦ και στο Caravel συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες οπαδοί του τριφυλλιού, προκειμένου να τονώσουν ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία και να τους στείλουν στο Φάληρο για το 3-0. Το Onsports ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα έγιναν...

Η Θύρα 13 είχε από την Τρίτη σημάνει... συνανερμό στις τάξεις της,

καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού. Έτσι, οι πράσινοι οπαδοί είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο χώρο του ξενοδοχείου κι ετοιμάζονταν να δώσουν τη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση σε παίκτες και τεχνική ηγεσία, έτσι ώστε να σηκώσουν τον τίτλο μέσα στο Παλέ.

Παρά μάλιστα τη βροχή και τις άσχημες καιρικές συνθήκες, η Θύρα 13 και ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν εκεί για τον εξάστερο. Η κοσμοσυρροή είχε ξεκινήσει από τις 18:00, ενώ ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου του τριφυλλιού είναι και το γεγονός ότι διερχόμενα αυτοκίνητα και μηχανάκια κόρναραν για να δώσουν τον… παλμό στο συγκεντρωμένο «πράσινο» λαό, λίγο πριν έρθει η ώρα της αποθέωσης για τον Αργύρη Πεδουλάκη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε περισσότερα, δείτε βίντεο και φωτογραφίες, στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα