Οδηγίες προς υποψηφίους από τον Π. Καμμένο

Σε διαδικασία συγκρότησης των ψηφοδελτίων βρίσκονται οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Μέσω του προφίλ του στο facebook, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις για να θέσει κάποιος υποψηφιότητα, αλλά και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» για να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτια.

«Ο

κάθε ανεξάρτητος Έλληνας που δεν θέλει να βλέπει την ΕΛΛΑΔΑ μας υποταγμένη και θέλει πιο ενεργά να δώσει τον αγώνα του και μέσα από μιά Βουλή απαλλαγμένη από μνημονιακούς εκπροσώπους ενός επικίνδυνου πολιτικού συστήματος, μπορεί να καταθέσει στα κεντρικά γραφεία του κόμματος», αναφέρει ο κ. Καμμένος.

Κάθε επίδοξος υποψήφιος θα πρέπει προσκομίσει το βιογραφικό του αλλά και το ποινικό του μητρώο, το οποίο μπορεί να καταθέσει συμπληρωματικά εντός πέντε ημερών. Επίσης, θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το Ε9 του στην ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.

Η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται είτε προσωπικά είτε με συστημένη επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος Λεωφ. Συγγρού 196 - Αθήνα.

Επίσης μπορεί να γίνει με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Ειδικά για την περιοχή Αττικής (Α' Αθήνας,Β' Αθήνας,Α' Πειραία,Β' Πειραιά,Περιφέρεια Αττικής) και τα νησιά του Νομού Κυκλάδων,τις υποψηφιότητες με τα απαιτούμενα έγγραφα θα δεχθεί προσωπικά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και βουλευτές του κόμματος, το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ,Λεωφ.Συγγρού 196.

Keywords
Τυχαία Θέματα