Ομπράντοβιτς: Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πάτησε και πάλι το παρκέ του ΟΑΚΑ και έκανε λόγο για τα 13 καλύτερα χρόνια της ζωής του, μίλησε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Το λέει και το ξαναλέει. Σε όλες τις χώρες που θα βρεθεί, σε όλα τα μέσα, σε αεροδρόμια, σε γήπεδα. «Δεν ήθελα να βρεθώ σε αυτήν την θέση ποτέ. Δεν ήθελα να παίξω απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι φανερά συγκινημένος με την ιδέα και μόνο του αυριανού αγώνα και φαίνεται κάθε φορά που αναφέρεται στον Παναθηναϊκό.

«Αισθάνομαι σπίτι μου. Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και είμαι ευτυχισμένος που είμαι και πάλι εδώ. Δεν είμαι όμως ευτυχισμένος που παίζω κόντρα στον Παναθηναϊκό» είπε πριν την έναρξη της προπόνησης της ομάδας του ο «Ζοτς» και πρόσθεσε « Πέρσι αποφάσισα να επιστρέψω στους πάγκους και όταν μίλησαν με τους ανθρώπους με τη Φενέρ και με κάποιους φίλους μου τους εξήγησα πως δεν θα ήθελα με τίποτα να έρθω σε αυτήν την κατάσταση. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο ματς στην Τουρκία και σίγουρα θα είναι πιο δύσκολο αύριο. Τότε είχα μιλήσει με τον Φράγκι, αλλά τώρα είναι διαφορετικό γιατί τώρα είναι προπονητής. Κάναμε πλάκα γι αυτό. Η καρδιά μου θα είναι πάντα εδώ και είναι σίγουρο ότι όλα τα αισθήματά μου είναι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη μου αγάπη και το έχω πει πολλές φορές».

«Να είμαστε ρεαλιστές»

Ο Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε και για την δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει στην ομάδα. «Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαι προπονητής της Φενέρ» είπε και συνέχισε «Πάντα κρατάω τον λόγο μου και μιλάω για σεβασμό. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με την Φενέρ. Είμαι πολύ καλά εκεί με εμπιστεύονται και με στηρίζουν. Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που είπε ο κύριος Γιαννακόπουλος. Μίλησα μαζί του. Και για να είμαστε ρεαλιστές έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο».

«Να κερδίσει όσα κέρδισε σαν παίκτης»

Όσο για το ότι αύριο το βράδυ στον απέναντι πάγκο θα είναι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Ομπράντοβιτς είπε «Ποιος το φανταζόταν, για να το φανταστώ εγώ; Σταμάτησα πριν από δύο χρόνια. Έκανα ένα χρόνο διακοπές και πέρασα καλά. Τώρα είμαι και πάλι στους πάγκους. Μ αρέσει. Δεν έχω χρόνο για λεπτομέρειες. Η δουλειά μου είναι πολύ δύσκολη. Πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ζωή πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Σίγουρα θα πάω στον σωστό πάγκο. Έχω πολύ καλή συγκέντρωση. Δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Περάσαμε 13 χρόνια με τον Φράγκι. Τώρα είναι προπονητής. Είναι έκπληξη για όλους μας, αλλά του εύχομαι να έχει ανάλογη επιτυχία όπως και παίκτης. Θα είναι ευχαριστημένος έτσι. Μακάρι να συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο τρόπο».

«Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος μας»

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας. «Έχω μιλήσει πολλές φορές για τον κόσμο. Το θέμα είναι σεβασμός. Ο κόσμος μ αγαπάει και τον αγαπάω. Όλα τα τρόπαια που πήραμε είναι λόγω της στήριξης του κόσμου μας. Είναι οι πιο σημαντικοί απ όλους. Είναι ο Παναθηναϊκός. Η αγάπη πάντα θα υπάρχει».

«Είμαι άνθρωπος, έχω αισθήματα»

Το αν θα κλάψει ή όχι την ώρα που θα βγει στο παρκέ είναι κάτι που θα το… ανακαλύψουμε αύριο. «Δε ξέρω αν θα κλάψω. Έχω αισθήματα. Είμαι άνθρωπος. Θα προσπαθήσω να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Καταλαβαίνω κάποια πράγματα που θα γίνουν. Θέλω να επαναλάβω πως δεν ήθελα να έρθω εδώ να παίξω απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κάποιος με πληρώνει όμως για να κάνω την δουλειά μου»

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα