Ομπράντοβιτς: «Πρέπει να βοηθήσουν όλοι»

Την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να πάρει βοήθεια από όλους τους παίκτες του επανέλαβε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά τη νίκη επί της Μπάμπεργκ.

Οιπρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν των Γερμανών κι έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος τεχνικός όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους παίκτες. Μάλιστα, έδειξε την πόρτα σε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό που τους ζητάει. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την Μπάμπεργκ:

«Για ακόμα μία φορά η Μπάμπεργκ έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έπαιξε πολύ καλά σήμερα (21/12). Το παιχνίδι ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο του πρώτου γύρου. Είναι ομάδα που διαθέτει ποιότητα και ξέρει πώς να αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για την εξέλιξη του αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαν εννέα περισσότερες κατοχές. Είναι πολύ σημαντικές εννέα περισσότερες επιθέσεις, εφόσον ευστοχήσεις. Είχαν, επίσης, μεγαλύτερη ευστοχία. Το θέμα είναι εάν κάναμε καλά σουτ ή βεβιασμένα. Όλα τα σουτ μας ήταν καλά, αλλά δεν σκοράραμε. Σε αυτή την περίπτωση, όταν έχεις επιθετικό πρόβλημα, ο μόνος τρόπος να κερδίσεις είναι να παίξεις καλή άμυνα κι αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο».

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα