Ομπράντοβιτς: «Κλειδί για τη νίκη η άμυνά μας»

Εν αρχή ην η άμυνα για τον Παναθηναϊκό, εφόσον θέλει να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με το Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης φιλοξενούν αύριο (10/11, 22.00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, τους Ρώσους και όπως εξήγησε στη σημερινή (09/11) συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος τεχνικός: «Κλειδί» για τη νίκη θα είναι η άμυνά μας».

Τo Onsports βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει

όλα όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Παίζουμε αύριο (10/11) κόντρα σε έναν αντίπαλο που πολλοί πιστεύουν ότι έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τη φετινή Ευρωλίγκα. Η ΤΣΣΚΑ έχει υψηλό κίνητρο, αφού πέρυσι έμεινε εκτός Top 16. Έχει καινούριο προπονητή στον πάγκο της, ο οποίος είναι πεπειραμένος, νέους παίκτες και πλήρες ρόστερ», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού. Είπε ακόμα...

Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Όπως διαπιστώνουμε από τους πρώτες αγώνες τους στην Ευρωλίγκα, είναι εξαιρετικά επιθετική ομάδα. «Κλειδί» για τη νίκη θα είναι η άμυνά μας. Σουτάρουν με ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα 50%. Εκτός από τον ·Κρστιτς και τον Κάουν, όλοι οι άλλοι σουτάρουν τρίποντα. Έχουν 66 ασίστ σε τρία ματς, δηλαδή 22 κατά μέσο όρο. Θα πρέπει να επαναλάβω πως το «κλειδί» θα είναι η άμυνά μας».

Για τους παίκτες της: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους παίκτες της. Όλοι γνωρίζουν ποιοι είναι. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τους περιορίσουμε. Έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν πολλά διαφορετικά σχήματα. Είναι σημαντικό ποιοι θα παίξουν στις θέσεις «2», «3» και «4», καθώς θα πρέπει να παίξουν δυνατά, εφόσον θέλουμε κερδίσουμε. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού της: «Δεν είναι τόσο καλοί στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει απλώς να καταλάβουμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει επίσης ο κόσμος μας να έρθει και να μας βοηθήσει. Έχουμε δουλέψει κατάλληλα. Θεωρώ πως θα είναι μια ωραία βραδιά για όλους όσοι αγαπούν το άθλημα».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα