Ο Θρύλος στον θρόνο του!

21:39 1/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Με το 19ο φετινό γκολ του Κέβιν Μιραλάς στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έκανε… φιέστα τίτλου στο Αγρίνιο επικρατώντας 1-0 του τοπικού Παναιτωλικού και κατέκτησε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ανώτεροι οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με… στόφα πρωταθλητή από την «καυτή» (σ.σ. είχε περισσότερους από 7.000 φιλάθλους στις εξέδρες)

έδρα του Παναιτωλικού παίζοντας όσο χρειαζόταν για να φτάσουν στην 20η νίκη τους στην φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός, στον οποίο ακυρώθηκαν δύο γκολ στο α’ ημίχρονο (22’ Μανιάτης, 35’ Μιραλάς), δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από την γηπεδούχο ομάδα κ έφτασε σχετικά εύκολα και απολύτως δίκαια στο «τρίποντο», το οποίο του επιτρέπει - κι επίσημα πλέον - να… στρογγυλοκαθίσει για μία ακόμα χρονιά στον θρόνο του!

Ο Τάκης Λεμονής παρέταξε τον Παναιτωλικό με σύστημα 4-5-1, το οποίο μετατρεπόταν σε 4-3-3 όταν οι Αγρινιώτες βρίσκονταν σε κατάσταση επίθεσης. Ο Χαριστέας ήταν η «αιχμή του δόρατος», με τους Άντι και Καμαρά να παίζουν στις δύο «πτέρυγες», αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στα χαφ ο Λεμονής τοποθέτησε τους Μητρόπουλο, Ρότσα και Θεοδωρίδη, με τον τελευταίο ν’ αγωνίζεται λίγο πιο μπροστά με επιτελικό ρόλο. Στα μετόπισθεν ο Παναιτωλικός στηρίχθηκε στους Σιόντη, Ντολεζάι, Αναστασιάδη και Γκόλια, με τον Τσενάμο να είναι κάτω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε επέλεξε σε ακόμα ένα παιχνίδι το αγαπημένο του 4-3-3, με τρίγωνο στα χαφ τους Ορμπάιθ, Μανιάτη και Μακούν κι επιθετική τριπλέτα τους Καζίμ, Αμπντούν και Μιραλάς. Στην άμυνα ο Ισπανός τεχνικός τοποθέτησε τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας, ενώ κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Μέγιερι.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα