Ο σοβαρός Κρόνος & τα παιχνίδια της Σελήνης

Η ενέργεια της ετήσιας συνάντησης του Κρόνου με τον Ήλιο στο Σκορπιό, πλανάται σήμερα στην ατμόσφαιρα και όλοι νιώθουμε την…

Σαν κάτι να μας πιέζει να σταθούμε υπεύθυνα και με ζήλο απέναντι στα σοβαρά θέματα της ζωής. Η αίσθηση του καθήκοντος είναι στο ζενίθ, ενώ νιώθουμε την ανάγκη να μεριμνήσουμε για πρακτικές εργασίες, γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και βέβαια, μας απασχολούν πολύ τα οικονομικά θέματα, αφού όλη αυτή η αστρολογική... αναμπουμπούλα συμβαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ιδιαίτερα στα οικονομικά,

πολλοί εκπρόσωποι του ζωδιακού ίσως νιώσουν αυτές τις μέρες μια απαισιοδοξία ή πιστέψουν ότι βρίσκουν τοίχο και αδιέξοδα. Είναι όμως κάτι προσωρινό και σίγουρα υπάρχει ένα μάθημα να πάρουμε απ' όλα αυτά, που θα μας φανεί χρήσιμο στο άμεσο μέλλον.

Ακόμα, αυτές τις μέρες, μπορεί να νιώθουμε μνήμες από το παρελθόν να μας βαραίνουν και να ταλαιπωρούν το παρόν μας, ιδιαίτερα τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του γ' δεκαημέρου.

Από την άλλη, η ανάλαφρη Σελήνη στο Ζυγό προσπαθεί να παίξει τα παιχνίδια της, υποστηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό από την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη. Κοινωνική ευελιξία, προσπάθεια αποκατάστασης ισορροπιών, επίτευξη στόχων, αποκατάσταση ή λύση κακών ή λανθασμένων σχέσεων είναι μερικά από τα θέματα που ανακινούνται. Σε αυτά τα ζητήματα μεγάλη επιτυχία και κυρίως αποτελεσματικότητα θα έχουν Δίδυμοι, Κριοί, Ζυγοί, Τοξότες, Λέοντες, Υδροχόοι του α' δεκαημέρου.

Ένα άλλο αστρολογικό γεγονός στο πλανητικό μας σύστημα είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Η όψη αυτή πέρα από την επιρροή της σε όλους μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα μεταβλητά των πρώτων ημερών (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες). Τα ζώδια αυτά ίσως ζουν παραμυθένιες καταστάσεις, στον ερωτικό κυρίως τομέα, που ενέχουν όμως τον κίνδυνο της απάτης, της αυταπάτης, της εξαπάτησης, και γενικότερα του «ποσειδώνιου παραμυθιάσματος». Μπορεί λοιπόν να ξυπνήσουμε ξαφνικά και να συνειδητοποιήσουμε ότι σχέσεις και συναισθήματα στα οποία είχαμε επενδύσει δεν έχουν βάση ή λόγο ύπαρξης. Η όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα βέβαια έχει και την ευεργετική της επίδραση, αφού μας επιτρέπει να αποδράσουμε από την πεζή πραγματικότητα και να παραδοθούμε σε άλλους κόσμους ονειρικούς, καλλιτεχνικούς, δημιουργικούς.

Το πλούσιο λοιπόν το αστρολογικό μενού της ημέρας μας καλεί να το γευτούμε και να ζήσουμε την εμπειρία ενός μοναδικού «σήμερα», γιατί αύριο είναι μια άλλη μέρα!

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές της ημέρας σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/11;

Η Αφροδίτη άλλαξε πρόσωπο και... σκορπά χαμόγελα από τον Τοξότη!

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/11

Γιατί οι άνθρωποι έχουν γκρίζα μάτια και τι σημαίνει;

Keywords
Τυχαία Θέματα