Ο «σκύλος» επιστρέφει στο… σπίτι!

Συστήθηκε για τα καλά στο ποδοσφαιρικό κοινό πριν από πολλά χρόνια, όταν σε έναν αγώνα Ελπίδων Ελλάδας – Αγγλίας στο γήπεδο της Λεωφόρου, έγραψε το όνομά του στην φανέλα... κάποιου Τζον Τέρι! Μάλιστα, το νεαρό ελληνόπουλο και τότε ποδοσφαιριστής του Ακράτητου, ζάλισε σε τέτοιο βαθμό τον δύσμοιρο Αγλλο που τον έστειλε μία ώρα αρχύτερα με αποβολή στα αποδυτήρια.

Υποθέτουμε μάλιστα, πως όταν κάποτε ο νυν άσος της Τσέλσι αποφασίσει να πιάσει μολύβι και χαρτί για να αποτυπώσει τα ποδοσφαιρικά του απομνημονεύματα,το πιθανότερο

είναι πως θα συμπεριλάβει στις αποφράδες ημέρες της καριέρας του, την τραυματική εμπειρία της γνωριμίας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο για λογαριασμό του Λεβαδειακού.

Γεννημένος στις 20 Οκτωβρίου 1981 στο Γκαγκαρίν του Ουζμπεκιστάν, ο «Παπ» όπως είναι το προσωνύμιο που τον ακολουθεί στην διαδρομή με το κοντό παντελονάκι και τα παπούτσια με τα καρφιά, ξεκίνησε την καριέρα του στον Ακράτητο και μεταπήδησε στην αγγλική Μπέρνλεϊ. Το 2003 επέστρεψε στην πατρίδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και... εκτόξευσε την μετοχή του στο χρηματιστήριο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα