Ο νεαρότερος των Γενικών Γραμματέων

Σαράντα εννέα όλοι και όλοι γενικούς γραμματείς ανακοίνωσε το πρωί το Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα τους πρώην υπουργοί. βουλευτές, τεχνοκράτες αλλά ανάμεσα τους ξεχωρίζει ο νεαρότερος.

Πρόκειται για τον 32χρονο Παναγιώτη Κανελλόπουλο, μάχιμο δικηγόρο από την Κεφαλλονιά, ο οποίος επελέγει από τον Αντώνη Σαμαρά για τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς. Ιστορικά είναι ο νεότερος Γραμματέας που αναλαμβάνει κρίσιμο πόστο, δείγμα της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργό

στο νέο αίμα της χώρας για το οποίο είναι πλέον ανάγκη να βγει μπροστά.

Ο κ. Κανελλόπουλος μέχρι σήμερα ήταν ενεργός δικηγόρος Αθηνών, με πτυχίο Φιλοσοφικής αλλά και Νομικής είναι εκλεγμένο μέλος της δημοτικής κοινότητας Παπάγου και ιστορικό στέλεχος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Η τοποθέτηση του μάλιστα ερμηνεύεται από πολλούς ως επιβράβευση της παραγωγικής πολιτικής που έχει εδώ και δύο χρόνια δείξει η ΟΝΝΕΔ, πράγμα το οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Αντώνης Σαμαράς.

Εμείς τι να του ευχηθούμε... πέρα από το να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να αποδείξει πως η επόμενη γενιά που έρχεται θα τα καταφέρει καλύτερα από αυτούς που μας χρεοκόπησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα