Ο Ερντογάν «επιστρέφει στη δουλειά»

Μετά από 21 ημέρες απουσίας από τα κυβερνητικά του καθήκοντα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέστρεψε χθες το βράδυ στην Άγκυρα από την Κωνσταντινούπολη, όπου ανάρρωνε.

Τον Ερντογάν υποδέχτηκαν ενθουσιασμένοι οπαδοί του στο αεροδρόμιο της Άγκυρας, ο οποίος -συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ- έγνεψε προς το πλήθος, μόλις φάνηκε στην πόρτα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου.

Αρκετοί υπουργοί παρευρίσκονταν επίσης στο αεροδρόμιο.

Ήδη από σήμερα το

πρόγραμμα του Τούρκου πρωθυπουργού περιλαμβάνει αρκετές δραστηριότητες. Ο Ερντογάν θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου, με θέμα στρατιωτικές κρίσεις. Αύριο, θα συγκαλέσει το υπουργικό συμβούλιο.

«Η υγεία του πρωθυπουργού είναι πολύ καλή. Η περίοδος ανάρρωσης έληξε και επιστρέφει στο έργο. Θα επιστρέψει στην Άγκυρα κανονικά και θα ξεκινήσει τη δουλειά» δήλωσε, χθες, ο υπουργός Υγείας Ρετζέπ Ακντάγκ.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι δεν πρέπει να δίνεται βάση στα «κουτσομπολιά» σύμφωνα με τα οποία ο Ερντογάν θα επέστρεφε στην Άγκυρα με νοσοκομειακό αεροπλάνο ή ότι θα τον περίμενε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο σε νοσοκομείο της τουρκικής πρωτεύουσας. Στις 24 Νοεμβρίου, ο Ερντογάν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα