Ο διάλογος Παπανδρέου-Παπούλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του απερχόμενου πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Στις 7 μ.μ. έχει προγραμματιστεί συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στην οποία θα μετέχουν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, καθώς η Αλέκα Παπαρήγα και ο Αλέξης Τσίπρας

αρνήθηκαν να μετάσχουν.

Λίγο μετά το μήνυμά του προς τους Έλληνες πολίτες, ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον κ. Παπούλια, ανταλλάσσοντας τους εξής διαλόγους:

«Είναι μία ιστορική στιγμή για τη χώρα. Η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ πολιτικών δυνάμεων ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία της χώρας μας και θα είναι βάση για περαιτέρω μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει καθώς και βάση για να κλειδώσουμε τις αποφάσεις της 26ης Οκτωβρίου» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπούλιας ανέφερε: «Υπάρχει μία ανακούφιση, γιατί τα τελευταία 24ωρα περιμέναμε το σχηματισμό αυτής της κυβέρνησης Θα βοηθήσουμε όλοι για να πετύχει το έργο της. Ο ελληνικός λαός εύχεται να αποδώσει αυτή η κυβέρνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα