Νύχτα τρόμου στην Αθήνα! Πολίτες αντιμέτωποι με κακοποιούς

Ριφιφί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με λεία μεγάλης αξίας και ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας στην Αττική.

Χτες, στις 20:15 στην Αθήνα, τέσσερις άγνωστοι, εισήλθαν σε κουρείο ιδιοκτησίας αλλοδαπού και αφού τον τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι στο πρόσωπο του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Λίγο νωρίτερα, στις 18:05 στην Αθήνα,

τρεις άγνωστοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη τις εισπράξεις της ημέρας.

Στις 03:00 τα ξημερώματα, σήμερα, άγνωστοι άνοιξαν τρύπα στον τοίχο πρατηρίου υγρών καυσίμων, στο 3ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Λίγο πριν τις 05:00 το πρωί, άγνωστοι παραβίασαν τα ρολά και έσπασαν τον υαλοπίνακα κοσμηματοπωλείο στη λεωφόρο Κηφισίας 71 στους Αμπελόκηπους, από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας και εξαφανίστηκαν.

Στις 06:50, δύο ένοπλοι άρπαξαν από τον ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων τα χρήματα που βρήκαν στο ταμείο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το μπαράζ των ληστειών έκλεισε στις 08:00 το πρωί στην Πεύκη, όπου δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε μεταφορική εταιρεία, στην συμβολή των οδών Καζαντζάκη και Απόλλωνος, απ' όπου άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα