«Ντυμένες» στα άσπρα οι ΗΠΑ - Στους -50 βαθμούς η θερμοκρασία (pics)

09:54 5/1/2014 - Πηγή: NewsBomb

Στα άσπρα έχει ντυθεί εδώ και δύο ημέρες η Νέα Υόρκη με τις μετακινήσεις να γίνονται με τεράστιες δυσκολίες καθώς πολλοί δρόμοι έχουν αποκλειστεί από το χιόνι.

Η κακοκαιρία έχει γίνει αιτία 16 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους ενώ στο σύνολο της χώρας έχουν επηρεαστεί περίπου 100 εκατομμύρια άνθρωποι. Υπολογίζεται ότι 1.900 πτήσεις έχουν ακυρωθεί λόγω των ανέμων σε όλη τη χώρα ενώ οι δήμαρχοι της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ έχουν ζητήσει από τους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Πολικές

θερμοκρασίες αναμένονται και σήμερα το απόγευμα σε πολλές πολιτείες της Αμερικής με το θερμόμετρο να δείχνει μεταξύ άλλων τους -23 και -29 βαθμών, ενώ οι ελάχιστες θα πέσουν κατά τη διάρκεια της νύχτα γύρω στους -34 βαθμούς.

Σε κάποιες περιοχές οι θυελλώδεις άνεμοι θα οδηγήσουν τις θερμοκρασίες στους -45 βαθμούς ή ακόμη και στους -51 βαθμούς Κελσίου! Οι μετεωρολόγοι έχουν προειδοποιήσει ότι οι θερμοκρασίες σε ορισμένες μεσοδυτικές πολιτείες μπορεί να φθάσουν στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Διαβάστε επίσης:

Σε κλοιό χιονιά οι βορειοανατολικές ΗΠΑ

Παρέλυσε η Νέα Υόρκη από το κύμα ψύχους

Σφοδρή χιονοθύελλα πλήττει τις βορειοανατολικές ΗΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα