Ντεσάμπ: «Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε φαβορί»

Αισιόδοξος για τη νίκη της Μαρσέιγ επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός ηγέτης των Μασσαλών, μιλώντας ενόψει της αυριανής «μάχης» για την 5η αγωνιστική του Champions League, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια δύσκολη ομάδα, όπως έχει αποδείξει στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει με την Άρσεναλ και τη Ντόρτμουντ, ενώ μίλησε με κολακευτικά

σχόλια για τους Ράφικ Τζεμπούρ και Κέβιν Μιραλάς.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ντιντιέ Ντεσάμπ:

Περιμένετε καλύτερο τον Ολυμπιακό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι τότε που δεν είχε επίσημο παιχνίδι στα πόδια του;

«Ναι, θα είναι διαφορετικός. Δεν έχασε στο πρωτάθλημα, έχασε μόνο τρεις φορές στο Champions League. Εχει παίκτες που μπορούν να μας κάνουν την ζημιά. Τότε δεν είχαν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους και τώρα θα είναι πιο αθλητικοί. Θα έχουν και τον Τζιμπούρ, που είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας κάνει την ζημιά».

Σκέφτεστε καθόλου το παιχνίδι της Κυριακής με την Παρί Σεν Ζερμέν;

«Τώρα σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το ματς στο Παρίσι. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον μας στο Champions League και για να παίζουμε και τον Φεβρουάριο στην διοργάνωση».

Θα παίξετε για την ισοπαλία στο ματς με τον Ολυμπιακό;

«Όχι, δεν θέλουμε να παίξουμε για την ισοπαλία, θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να κερδίσουμε. Πρέπει να έρθει η νίκη και οι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν για την ισοπαλία, θέλουν να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα