Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, «μακελειό» στο Περιστέρι

01:24 7/5/2012 - Πηγή: NewsBomb

Το τελευταίο της χαρτί για την πρωτιά στα play offs παίζει την Δευτέρα (07/05, 20.00) η ΑΕΚ η οποία φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό που προέρχεται από απώλεια βαθμών. Ατρόμητος και ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλη μάχη στο Περιστέρι (17.45) στο πιο καθοριστικό ίσως ματς για τους γηπεδούχους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ

(Novasports 1, 17.45)

Η ισοπαλία που απέσπασε ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό τον έβαλε για τα καλά στο κόλπο κατάκτησης της δεύτερης θέσης στα play offs, κάτι που αποτελεί τον αρχικό στόχο της ομάδας του Περιστερίου. Το σημαντικότερο, δε, είναι ότι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη φάνηκε να αφήνουν πίσω τους τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, παρότι οι ουδέτεροι παρατηρητές θεωρούσαν πως θα τους επηρέαζε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.

Για να έχει βέβαια αντίκρισμα το 1-1 του ΟΑΚΑ, ο Ατρόμητος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του καθόλη τη διάρκεια των play offs. Πολύ περισσότερο σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που πήρε τρίποντο την 1η αγωνιστική και τον προσπέρασε στη βαθμολογία.

Ο Γιώργος Δώνης κατέστρωσε τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες Τάτο και Καραγκούνη, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Γιαννούλη, ώστε να τον προφυλάξει για τους επόμενους αγώνες.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα