Ν.Νικολόπουλος: Να σωθεί η αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας

«Η αντιμετώπιση της κρίσης μας αφορά όλους», διεμήνυσε από τη Θεσσαλονίκη, ο Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, από τη Θεσσαλονίκη όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Θεσσαλονίκης και τη Διοίκηση της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης .


«Η ανεργία είναι πάνω από 18%, ενώ οι άνεργοι ξεπερνούν τις 900.000. Η ύφεση καθηλώνει την Οικονομία για 5η συνεχή χρονιά.Οι περικοπές μισθών και συντάξεων εξουθενώνουν τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους και ο υψηλός πληθωρισμός εξανεμίζει ακόμη περισσότερο το εισόδημα των πολιτών.

Σ΄ αυτή την κατάσταση πρέπει να μπει ένα τέλος. Η αντιμετώπιση της κρίσης μας αφορά όλους», διαπίστωσε ο κος Νικολόπουλος σημειώνοντας πως σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο, έχουμε ανάγκη τις απόψεις και τις προτάσεις των Κοινωνικών Εταίρων .

«Η Νέα Δημοκρατία μέσα από ένα συνεχή διάλογο με την κοινωνία επιδιώκει τη δημιουργία μιας μεγάλης Κοινωνικής και Πολιτικής Συμμαχίας για να σωθεί η αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας. Για να αντιμετωπισθεί η κρίση, αλλά και για να εξασφαλιστούν τα Στοιχειώδη Κοινωνικά δικαιώματα των Πολιτών, όπως η Εργασία και η Κοινωνική Ασφάλιση. Είναι ανάγκη να γεννηθεί και πάλι η ελπίδα για ένα μέλλον ευημερίας για τις επόμενες γενιές», κατέληξε το «γαλάζιο» στέλεχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα