Νικόλαρος: «Συμβόλαιο ο λόγος του Δ. Γιαννακόπουλου»

Ο πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη του Δ. Γιαννακόπουλου στην ομάδα.

Ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή (11/03) για την ΑΕ Σπάρτης. Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας βρέθηκαν στην Αθήνα όπου ο Δ. Γιαννακόπουλος τους παρέθεσε δείπνο και τους έδωσε το πριμ των 5000 ευρώ που είχε υποσχεθεί μετά την κατάκτηση του

Κυπέλλου Λακωνίας. Ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικόλαρος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» δεν έκρυψε τη χαρά του τόσο για τη φετινή πορεία της ομάδας όσο και για τη στήριξη που της παρέχει ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αποτελεί εγγύηση. Η ΑΕ Σπάρτης ανεβαίνει επίπεδο και φιλοδοξεί να ανέβει στα μεγάλα σαλόνια. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του από το περασμένο καλοκαίρι που αποφάσισε να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ομάδα της πατρίδας του. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για όλους εμάς που βρίσκεται κοντά μας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και αναμένουμε τις επόμενες επιτυχίες που θα έρθουν».

Πηγή: onsports.gr

Για να μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβάινουν στο χώρο του αθλητισμού και για ταμεία στο Πάμε Στοίχημα, κάντε like στη νέα μας σελίδα: Newsbomb Sports.

Keywords
Τυχαία Θέματα