Νίκησε προβλήματα και Καβάλα ο Ολυμπιακός

19:32 7/1/2012 - Πηγή: NewsBomb

Παρά τις σοβαρές απουσίες του, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να περάσει από το κλειστό της Καλαμίτσας, κερδίζοντας με 82-63 την Καβάλα.

Οι Πειραιώτες, που παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Σπανούλη, Μάντζαρη, Κατσίβελη, Παπαδόπουλο και Βασιλόπουλο, πέρασαν άνετο απόγευμα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, επικρατώντας των «Αργοναυτών» χάρη στην εξαιρετική

άμυνά τους. Κορυφαίοι για το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν οι Χάινς και Πρίντεζης, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 15 και 11 πόντους, αντίστοιχα, ενώ 10 πόντους συνείσφερε ο Γκετσεβίτσιους.

Με τον Πάτρικ Ο’ Μπράιαντ να είναι ασταμάτητος και να φορτώνει με πόντους το αντίπαλο καλάθι, η Καβάλα προηγήθηκε με 8-7, τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Ολυμπιακός ήταν νευρικός (2/7 δίποντα) στα πρώτα λεπτά, σε ένα κλειστό παιχνίδι με χαμηλό σκορ, το βασικό χαρακτηριστικό του οποίου ήταν η αστοχία των δύο ομάδων. Η λήξη της πρώτης περιόδου βρήκε το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχει «οριακή» διαφορά (13-14) και την αναμέτρηση να «μυρίζει» από νωρίς ντέρμπι!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα