Νίκη ανατροπής με δέκα ο ΠΑΟΚ

Χαρακτήρα έδειξε ο ΠΑΟΚ, που αν και έπαιζε με δέκα από το 32’, και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1.

Ο Βίτορ αποβλήθηκε στο 32’ και ο Λίλα στο 61’ έκανε το 0-1 για τους Γιαννιώτες, με γκολ των Στοχ και Λούκας, ο ΠΑΟΚ πήρε μια σπουδαία νίκη.

Με όρεξη ξεκίνησαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες

στην Τούμπα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να χάνει καλή ευκαιρία στο 12’ με τον Γιάκο. Και ο ΠΑΟΚ είχε καλές στιγμές, αλλά στο 32’ άρχισαν τα νεύρα. Ο Βοσκάκης έδειξε σωστά κόκκινη κάρτα στον Βίτορ, που χτύπησε τον Κοροβέση με τη μπάλα. Η ένταση που επικράτησε στο ματς ήταν μεγάλη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή και τον πήγαν... καροτσάκι. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετό εκνευρισμό ως το τέλος του ημιχρόνου και χωρίς φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος τα νεύρα κόπασαν και παίχτηκε ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ πίεζε, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ και ο ΠΑΟΚ έχανε ευκαιρίες. Στο 61’ ο Βίλα με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Γλύκο, κάνοντας το 0-1. Η απάντηση της ομάδας του Γεωργιάδη ήρθε άμεσα και στο 66’ ο Στοχ με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε, με τον ΠΑΟΚ να κυνηγά τις αντεπιθέσεις και στο 84’ ο Λούκας με πλασέ έκανε το 2-1, μέσα σε αποθέωση.

Στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΣ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Γλύκου.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα