Νεφώσεις με τοπικές βροχές

Η έντονη συννεφιά και οι βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Τρίτη 22 Νοεμβρίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές

νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις οι οποίες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι πυκνότερες και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και τοπικά στην Κρήτη ανατολικοί 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα