Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου: Τα κρυφά χαρτιά αποκαλύπτονται

Σήμερα, τα ξημερώματα είχαμε τη Νέα Σελήνη του μήνα και οι καταστάσεις που σηματοδότησε, θα εξελιχθούν εντός του επόμενου μήνα,…

Το ωροσκόπιο αυτής της Νέας Σελήνης σε μεγάλο βαθμό είναι σημαδεμένο από τους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων, που «κρατάνε θαμμένα τα μυστικά», τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν οι πλανήτες στον Κριό.

Τα καινούργια ξεκινήματα που κάθε Νέα

Σελήνη συμβολίζει, αυτή τη φορά γίνονται υπό την πίεση της απογοήτευσης για τα ήδη υπάρχοντα. Γι' γι αυτόν το λόγο καλό θα ήταν να διαχωρίσουμε το συναισθηματισμό από την αναγκαιότητα.

Γενικότερα, είναι μια Νέα Σελήνη που κρύβει περισσότερα από όσα αφήνει να φανούν, λόγω και του ότι ο Άρης είναι ένα βήμα πριν την είσοδό του στο αγαπημένο του περιβάλλον του εξωστρεφούς Κριού.

Ας λάβουμε υπόψη, πάντως, ότι όσα κρύβει εντέχνως αυτή η Νέα Σελήνη, από μεθαύριο και εντός των επόμενων 15 ημερών θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται, λόγω Κριού, ζώδιο που όπως γνωρίζουμε δεν χαρακτηρίζεται από διακριτικότητα ούτε και κρυψίνοια.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η σημερινή Νέα Σελήνη τα 12 ζώδια:

Κριοί: Επιζητούν ξεκαθαρίσματα στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον και παράλληλα πρέπει να καταστείλουν κάθε παρασκηνιακή διάθεση ώστε να δράσουν αυθόρμητα.

Ταύροι: Επαγγελματικά ξεκινήματα και αλλαγές ευνοούνται, καθώς και χρήσιμες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο.

Δίδυμοι: Βάζουν νέους στόχους που αφορούν σπουδές, ένα ταξίδι και διαφυγή με πρόσκαιρες αποδράσεις. Επίσης έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στις οποίες θα ελιχθούν πολύ καλά.

Καρκίνοι: Είναι ώρα για ρύθμιση οικονομικών και φορολογικών υποχρεώσεων αλλά και προσωπικών εκκρεμοτήτων, που όχι μόνο ευνοούνται, αλλά επιβάλλονται.

Λέοντες Πάνε για επανεξέταση μιας συνεργασίας και μιας σχέσης, ενώ έχουν ευκαιρίες αλλαγών σε οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

Παρθένοι: Εστιάζουν σε θέματα δουλειάς και υγείας, ξεκίνημα διατροφής και αποτοξίνωσης, θεωρώντας αναγκαίες τις ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς.

Ζυγοί: Προσδιορίζουν τη θέση τους απέναντι σε όλα και σε όλους. Εμφανίζουν πρωτοποριακή και δημιουργική διάθεση και επιδιώκουν απομάκρυνση από τη λήθη.

Σκορπιοί: Έχουν ανάγκη να συνδεθούν με τις ρίζες τους. Να ασχοληθούν με την οικογένεια και το χώρο που ζουν ή να οργανώσουν μια μετακόμιση.

Τοξότες: Κάνουν επικοινωνιακές κινήσεις για βελτίωση των σχέσεων με ανθρώπους της καθημερινότητας και συγγενικά πρόσωπα. Ευνοούνται η προώθηση σχεδίων και απόψεων.

Αιγόκεροι: Έχουν θέματα υλικών και συναισθηματικών αξιών. Ψάχνουν για πηγές εσόδων και κατανόησης, αλλά θα πρέπει να προσέχουν την υπερκατανάλωση των συναισθημάτων τους.

Υδροχόοι: Τρέχουν σε μαραθώνιο αλλαγών, από εξωτερική εμφάνιση, μέχρι εσωτερική στάση. Επιζητούν ανανέωση και οι επιθυμίες τους μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Ιχθύες: Νιώθουν πως πρέπει να αποβάλλουν τον συναισθηματισμό και να πράξουν με υγιές συναίσθημα, κόβοντας δεσμούς με ένα παρελθόν που τους στοιχειώνει. Επίσης στρέφονται σε φιλανθρωπικές δράσεις και αναζητήσεις.

Άκουσε όσα είπε η Κατερίνα Σαλωνίκη σήμερα, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/2;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 19/2 έως 21/2

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου

Ο Ήλιος στους Ιχθύες «φωτίζει» τις εκκρεμότητές σου!

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/2

Keywords
Τυχαία Θέματα