Νέα προσωρινή διοίκηση στο Alter

Νέα προσωρινή διοίκηση διόρισε το Alter, μετά την προσωρινή διαταγή του Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Alter, με θητεία μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, είναι:

1. Ευστάθιος Γκότσης, Πρόεδρος Δ.Σ.

2. Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος μέλος Δ.Σ.

3. Γεράσιμος Τζαννετάτος, μέλος Δ.Σ.

4. Γεώργιος Τσιρογιάννης, μέλος Δ.Σ.

5.

Λάμπρος Παπαγεωργίου, μέλος Δ.Σ.

Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι με βάση τη σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, απαγορεύεται οιοδήποτε μέτρο ατομικής ή συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της εταιρείας και ομοίως η λήψη ασφαλιστικών μέτρων και η χορήγηση προσωρινής διαταγής σε βάρος αυτής, μέχρι την έκδοση δικαστικής απόφασης που είτε θα επικυρώνει ή μη τη συμφωνία μεταξύ της εταιρείας και των πιστωτών της (άρθρο 103 παρ. 4 Ν. 3588/2007), είτε θα κηρύσσει τη λύση της διαδικασίας συνδιαλλαγής (άρθρο 101 παρ. 3 Ν. 3588/2007).

Επίσης, με βάση την απόφαση 1002/2011 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία διορίστηκε νέος μεσολαβητής, ορίζεται ότι η ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας μεσολάβησης θα γίνει εντός τεσσάρων μηνών από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων του Ταμείου Νομικών, η οποία (δημοσίευση) έλαβε χώρα την 9-12-2011 στο με αριθμό φύλλου 9385 τεύχος του ως άνω δελτίου.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς συνδιαλλαγής και απαγορεύεται ακολούθως η λήψη οιουδήποτε μέτρου αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της, γεγονός που θα επιτρέψει την ακώλυτη ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας και την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην εταιρεία και στους πιστωτές αυτής.

Παράλληλα, η εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δυνάμει της με στοιχεία 745574944/2012 επιστολής - αίτησης του μεσολαβητή, έχουν κληθεί οι εμπλεκόμενοι φορείς και πιστωτές, οι τράπεζες και τα σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας να καταθέσουν τις απαιτήσεις τους και τις θέσεις τους επί της διαδικασίας συνδιαλλαγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα